Voordat je een van mijn onderstaande aanbiedingen selecteert, is de eerste stap een GRATIS consult in te plannen, zodat we kunnen bepalen of we bij elkaar passen.

De reis

Biedt je een pad om (oude) ongezonde patronen en gedragingen te onderzoeken en op te ruimen. Door deze onderliggende oorzaken te elimineren, zullen positieve effecten op vele gebieden van het leven optreden, van schijnbaar wonderbaarlijke genezingen tot het ervaren van meer bevredigende relaties en het leven van je beoogde droomleven.

Reisproces

Eén-op-één sessie (90 min)

We gaan diep en dit wordt een transformerende ervaring.

Werkreis

BESTE WAARDE!

Eerste ontdekkingssessie (30 min)

5 één-op-één sessies (elk 90 min)

Na ons eerste ontdekkingsgesprek hebben we de keuze uit verschillende soorten Journey keuzes. Organisch zullen we het pad volgen dat het meest heilzaam en helend is voor jouw specifieke onderwerp.

Emotionele reis
Fysieke reis
Reis met levensdoel
Reis met geloof & gelofte & veranderingen in regels
Reis met fobieën genezen

"Als je meer minimaliseert en vereenvoudigt, en probeert je aandacht meer naar binnen te richten, zul je merken dat je niet meer dezelfde zelf bent. Dat zal één persoon veranderen en dat zal de samenleving veranderen - en dat zal onze koolstofvoetafdruk veranderen." - Tenzin Wangyal Rinpoche

Veerkracht & Mindfulness

VIP-dag

1 Dag
(via ZOOM of persoonlijk)

Intentiebepaling
Proceswerk
Hand-outs
Huiswerk
Follow-up gesprek

 

We richten ons op een van de volgende onderwerpen:

Relaties, Emotioneel, Fysiek, Mentaal, Rijkdom, Spiritueel

Veerkrachtcoaching

Voor een beperkte tijd - Slechts $1500
(normaal $4200)

Eerste ontdekkingssessie (30 min)

5 één-op-één diepgaande processessies
5 één-op-één coachingsessies

Bevat ook:

Hand-outs
Huiswerk
Meditatie
Video-ondersteuning

Veerkracht & Mindfulness voor bedrijven

Een educatief, interactief, online programma dat diep ingaat op de zwerftocht van :

Veerkracht: het vermogen om snel te herstellen van moeilijkheden.

Mindfulness: het basale menselijke vermogen om volledig aanwezig te zijn, bewust van waar we zijn en wat we doen, en niet overdreven reactief te zijn op een niet-oordelende manier.

Programma veerkracht en mindfulness voor bedrijven

Prijzen variëren

Heb je ooit gewerkt aan een project met een krappe maar haalbare deadline, waarbij jouw unieke kennis en vaardigheden van vitaal belang waren voor een succesvol resultaat? Hoewel je het een uitdaging vond, heb je misschien wel je allerbeste werk geleverd.

Of denk terug aan een taak waarbij je weinig druk voelde om te presteren. De deadline was misschien flexibel of misschien was het werk niet uitdagend. De kans is groot dat je op zijn best gemiddeld werk hebt geleverd.

Er is een subtiele relatie tussen druk en prestaties. Als mensen de juiste hoeveelheid druk ervaren, presteren ze vaak uitstekend. Als er echter te veel of te weinig druk is, kunnen de prestaties hieronder lijden.

"Ze is een zeer intuïtieve adviseur met een focus op het blootleggen en begrijpen van je emoties als een poort naar genezing en persoonlijke transformatie. Mijn werk met haar gaf me een diep gevoel van bewustzijn en vertrouwen. Ik beveel Els ten zeerste aan als partner in je reis."

Dawn U, Portland Oregon

"Je zorgzaamheid en verlangen om de mensen met wie je werkt te helpen (liefde met andere woorden), je geduld en kalmte, en je Aanwezigheid bij de persoon. Ik zie dat je substantiële waarde biedt aan anderen in elke omgeving waar deze kwaliteiten nodig zijn, wat alles kan zijn wat je kiest, want het draait allemaal om menselijke relaties."

Isabel M.

"Els is een geweldige coach die de ruimte zachtjes vasthoudt. Haar geleide meditaties leiden me naar een plek van vrede en verder, waar oplossingen organisch ontstaan. Ik dank haar voor het helpen oplossen van veel van mijn problemen en beveel haar van harte aan."

Rob Slaugh UK